1. Для отримання повного доступу до сайту потрібно ввести свій логін і пароль.
    Приховати оголошення

FAQ Замена КПП (на длинее 5й) на Caddy 2.0sdi

Тема у розділі 'Трансмісія / Трансмиссия', створена користувачем Voncady, 15 Лютий 2016.

1. #1 Voncady, 15 Лютий 2016
    Останнє редагування модератором: 16 Травень 2017
    Здравствуйте братья, владельцы каддиков!! Хочу поделится собственными впечитлениями... Начну с самого начала. Являюсь владельцем VW Caddy 2.0 sdi 2007 г.в. Автомобиль покупался в Польше в конце 2013 года, в связи с ограниченым бюджетом пал выбор на 2.0 sdi, подвернулся автомобильчик с кондиционером и был приобретен. Пригнан на Украину, ростаможен, поставлен на учет как пасажир-В, переоборудован в г. Бердичеве: шумоизоляция stp, салон обтянут тканью, установлены сидения-трансформеры. Проведено полное ТО: масла, фильтра, ремни, резина. Весной 2015 года выскочила 5-я передача, при скорости 110 км.ч. Был в недоумении, осмотрев автомобиль поехал дальше. При попытке включения 5-й передачи ее с хрускотом выкидывало. Возник вопрос: ремонт старой КПП или покупка новой? Посоветовался, почитал в интернете, все пишут о ненадежности кпп и выход из строя 5-й передачи. Также, поинтресовавшись о цене ремонта и тот факт, что кпп ненадежна привел к решению, что старую ремонтировать не буду! Но ездить же как то нужно! Началь искать выход из етой ситуацыи, и вскоре он нашелся! Бреобретенная КПП с минимальными изминениями от родной, но 4 и 5 более длинные. Автомобиль приобразился. Теперь шумного двигателя слышно только на первых 3-х передачах, дальше только шум ветра. К сравнению, на родной кпп было так: при 2800 по тахометру 100 км.ч., на новой кпп при 2800- 120 км.ч. КПП не с кадди 1.9 ТДІ !!!! Кого заинтересует спрашивайте. Все роскажу, покажу доказательства описаного!

Сомнение - ето природное чувство человека! Так что сомнивайтесь дальше... в праве. Денег я с вас не прошу, хочу помочь таким же как сам! Так что, начнем все по порядку с посути заданых вопросов: - Какой стоял у меня коробас? - родной..)) : а точнее тут же на форуме смотрел маркировки у кадди-брата с фоткой "хауса" (приношу свои извинения, пока что еще не всех знаю..!!!) Маркування знаю! КПП JJS Volkswagen Caddy 2.0 sdi - такая у меня стояла кпп. А поставил EWT (на корпусе ведомой шестерни , роздатки маркировка O2R, ) в нете смотрел, кпп с Шкоды. Что ж на счет изминений: кпп установил 12.02.2016 г. проехал всего около 500 км. ездил в г. Житомир. пока что фото и видео нет. но будут! Но некие впечитления уже есть: относительно установки, полуоси и шрусы стают родные,(при установке вычистил и заменил смазку) не как в ситуации с кпп 1.9. тди, стартер тоже стает родной, но через алюминиевую проставку толщиной в 2 мм. комплект сцепления другой. Относительно езды. на 5-й передаче пропала шумность двигателя, что порадовало! с 1 по 3-ю передачу изменений минимум, 3-й розгоняю автомобиль до 60-70 км..ето приблизительно, (не помню точно, не смотрю на приборку,все на слух) от 2000 до 2800 оборотов. 4-я передача ето я считаю городской максимум нормально тянет с 1800 до 3000 от (почему пишу до 3000 тис. оборотов потому, что больше двигатель не кручу и не крутил!!!) на 4-й 2800 ето кажется 100 км. 5-я передача на прямых дистанциях, 2200-2500 ето вроди бы 110-120 км. Уважаемые Все что написано в цифрах, имею введу обороты ето приблизительные цыфры!!! Заметьте, я вам ничего не предлогаю, не парю!!! денег не прошу!!! делюсь личным!!! так что проявите уважение... Что же на счет цены за кпп? я покупал в Жытомирских парней, вот номер:0988882211 (процент за рекламу не имею!!!!) Личто я кпп доволен. Фото и видео будут пожже. Ссылки скину.

Ок..)) отож рідною українською! щодо 6-ти ступінчастоюї кпп то якби така до 2.0 сді існувала !!! можливо лише, якщо мати 6-ти ступ та 5-ти спуп та зробири гібрид, перших 5-ть рідні та 6-та. Але ж потрібно ще передаточні числа підібрати. Кпп встановлював вже вдома, а придбав в Житомирі. контакт продавця знайшов на "пром юа". Де вони знаходяться точно не знаю, ми зідзвонились з ними і поїхали в гаражний кооператив.
    Перше повідомлення: 16 Лютий 2016

Нове повідомлення: 16 Лютий 2016
    ...

Щодо крімлення...точно не скажу, але подушка та, що й стояла стала. Лише в кріпленні силового агрегата(кпп з двигуном) проти продольного коливання був пересверлений отвір. Див. зображення. Щеплення інше, нажаль маркування невиписав...(( Що ж до вражень після заміни кпп, то значно комфортніше стало в салоні,тихіше! 2 тис. об. - 90 км. 3200 об. 140 км. - максимальна, більше не їде...мій каддік. Щодо мінусів- негативного, то з 4-ма пасажирами на круті.. підйоми (їздив на Житомир) то важкувато, підтикав 4-ту.

Dancer, маховик інший, в моему випадку купувався б.у. комплект: вижимний, корзина, диск, маховик. Щодо заміни двигуна, особисто моя точка зору така: не вважаю за рентабельний вклад... Поясню чому, цей автомобіль не створений для швидкостей, а для іншого і динаміки sdi більш менш вистачає... Особисто я себе не впевнено відчуваю на своєму каддіку (2.0 sdi ) при 140 км.год. О тож 2 тис на які можна придбати гарний двигун для кадді, я краще витрачу на автомобіль вихідного дня, виїхати на вихідних гуми по палити..)) Безперечно каддік має свої переваги, особливо коли маєш двох дітей (місткий багажник, з"ємні сидіння та інше...) Це особисто моя точка зору.

На рідній МКПП мого каддіка при швидкості 100 км/год - оберти двигуна були нижче 2900!!! Привильно зазначив MaxFactor. На "новій" мкпп при 100 км. - 2300 обертів. а 2500 обертів це здається 110 км. Так як зазначив VWMANIAC - слабкий двигун - це однозначно!! Якщо просто їхати в одній смузі з стабільною швидкістю то потужності вистачає, але для обгону потрібно готуватись... а саме обігнати і знову в попередню смугу руху! Щодо "передаточних чисел" передач з 1-3 -тю то особливо різниці не побачив, причеп інколи тягаю середньо завантажений від 100 до 400 кг. (вожу човна або ж цемент за місто). Шановні одноклубники підскажіть наступне, або ж зорієнтуйте в правильну тему: моя ситуація - кочусь на передачі без "газа" вижимаю щеплення та кидаю відбувається певний стук з характерним скрипом...що це? подушка кпп чи може ті подушки, що проти продольного коливання агрегата, в алюмінієвому підрамнику? Заздалегіть вдячний!

Вкладення:

Semion, Noble та Archik-BBSkin подобається це.
  2. пару дднів тому зробив таку ж опетацію над своїм кадіком. нічого складного нема, процес викладу пізніше.
    Но нє одне "НО"!!! Взяв коробку О2R EWT. так як порадив автор, нарив в неті описи по передаточних, порахував, мало вийти пята передача 100км/год -- 2200об. Но коли виїхав на трасу, мому здивуванню не було меж. 4передача 100км/год 2200, а пята 1800об.

ЯК ТАКЕ може бути????? Маркіровки коробок однакові, а в мене така фігня????

Їздити на коробці реально, по місту шикарно, на трасі трохи фігня, бо про обгони можна забути взагалі. До 100 набирає без проблем, а після 100 це вічність. Єдине що при 100-110км п"ятою 1800-2000 мала б бути економною.

CADDYCLUB подобається це.
  3. Dancer, воно то так... питання, чи надовго вистачить двигуна штовхать таку КПП... навіть на 1.9-2.0 TDI bluemotion на 5-й передачі 2000об/хв = 105км/год, які ідеально підібрані...
    Поки найкраща заміна по варіанту швидкість економія - КПП від 1.9 тді 55квт BSU ( двигун так називається)

Rosi, Костя та Schumacher81 подобається це.
  4. Voncady, доброго дня. Знайшов вас на форумі. Часи зараз складні, але вимушений знайти відповіді на запитання, бо треба робити машину, без якої як без рук.
    пропала передача на кадді 3, 2008 року випуску, хочу поміняти коробку, чи не могли б ви підказати де можна знайти інформацію у взаємозамінних коробок з інших марок. Двигун BUD 1.4, бензин, коробка 0aj301103

Поділитися цією сторінкою