1. Для отримання повного доступу до сайту потрібно ввести свій логін і пароль.
    Приховати оголошення

Чи можна розмитнити авто 2009 року випуску?

Тема у розділі 'Юридична підтримка', створена користувачем Andriy, 30 Травень 2016.

1. Шукаю собі каділака: https://auto.ria.com/auto_volkswagen_caddy_pass_17569997.html
    Знайшов ось таку машинку, внизу коментарі, що можливе розмитнення, якщо можливе то як?? здається ж авто не старіше 5 років дозволяється розмитнювати на даний момент, чи стандарт євро 4 підпадає під розмитнення?:
    авто в гарному стані!можливе оформлення документів на 365 днів !можливе розмитнення!нерозмитнений!деталі за тел
    Источник: https://auto.ria.com/auto_volkswagen_caddy_pass_17569997.html © AUTO.RIA.com™

P.S. - проконсультуйте, будь-ласка, некомпетентного в даних питаннях :blush2:

2. Все що більше 5ти років - дорожче значно, ніж до 5ти років.

3. Дешево можна буде розмитнити тільки машини Euro5 після приняття законопроекта 3251.
    Туран Єкофьюел 1,4турбо/метан акциз составит 88ойро, а простой как доска 2,0 КаддиМетан древнего 2006-го года: 534 ойро.
    Для сравнения - сейчас акциз на машину Евро5 обьёмом 2 литра составит 3846 Евро
    Машины не евро5 можна ввести легально только переезжающим на ПМЖ в Украину жителям.
    НО
    даже для нерастаможенной машины цена черного Лайфа в 3100 по-моему развод чистой воды.
    Чаще смотрите Autoscout24 или mobile.de и не верьте в сказки.

Jetta Vlad, Varvar та CADDYCLUB подобається це.
  4. Цей кадді https://auto.ria.com/auto_volkswagen_caddy_pass_17569997.html. Знаходиться за кордоном, пригон під замовлення. Оформляєте з ним договір та через 2 дні авто у вас так пояснив продавець, тільки потрібно 350 євро заплатити спочатку за доставку авто(водієві та транспортні витрати).
    Я за нього дзвонив але щось не викликав він довіри, що через два дні буде авто в Україні, якщо воно було б в Україні то його б за ті гроші в перший день забрали.

5. miki_ua, так я через те й попросив допомоги форуму), а то такий чорний кед у нас в Україні як мінімум 10$-12$ буде коштувати, а тут халява за 8,5 з розтаможкою))

6. халява може бути з попадосом лише на таку суму!

morphius, Dostam, Tolya1983 та 5 іншим подобається це.
  7. Може вони його "на кузов" будуть заганяти... так роблять коли:
    1. старше 5 років;
    2. великий об'єм двигуна.

CADDYCLUB подобається це.
  8. "На кузов" це як?)

9. Зняли мотор, коробку, підвіску, фари, руль (зазвичай більше нічого не знімають) - перевозять "повітрям", а кузов розмитнюють, потім скадають назад - вуаля - АВТОМОБІЛЬ!!!

10. дякую, тепер зрозуміло)

11. Только надо и доки прикупить предварительно

ACERBUS подобається це.
  12. Є варіанти і без документів, там на скількі я пам'ятаю, документи потрібні, якщо авто старше 8 років....

13. Тут спорить не буду, так как всех ньюансов не знаю :)

14. коротше за таку машину як писав VWMANIAC може бути попадос на сумму)

Dostam подобається це.
  15. Да я и не против раз в 5лет ввозить мне хватит :)

Tolya1983 подобається це.
  16. Юра 23011986, Noble та Uropb подобається це.
  17. До существенного снижения одного из самых весомых компонентов «растаможки» - акцизного сбора остается совсем немного – подпись Президента и публикация в официальном СМИ. Если гарант Конституции не наложит на закон вето, тогда с первого числа месяца, следующего за месяцем публикации Закона автомобили, пускай с определенными ограничениями, но все же станет возможным ввозить с существенно меньшими затратами на «растаможку».

Источник: https://auto.ria.com/news/autolaw/2...rce=vk.com&utm_medium=group&utm_campaign=news © AUTO.RIA.com™

18. Одне можу сказати точно: якщо подешевшають нові авто то й старі авто схуднуть в ціні однозначно. Але ж в нас ще є один пі....рас гарант, який може все зіпсувати....:black_eye:

Юра 23011986 подобається це.

Поділитися цією сторінкою