Перепрошую за тупе питання. Якщо обидва задні амортизатори потекли (мабуть уже давно, так як на них шар промасленого засохлого болота) і через 5 км. їзди нагрілись відчутно - то їх 100 % вже хана ? Стук був, але після заміни втулок стабілізатора пропав.
Это я купил. И они чисто масляные (без газа) и японские. 344458 - жестковатые, но я такое люблю. Жопу в поворотах на брусчатке не переставляет на любой скорости. Тем, кто ездит 1-2человека, советую взять помягче - 344457.
Сьогодні поставив KYB 344457. Після SACSH кадік став як волга по мякості. Всім хто хоче легкову машину совітую.
Дак и там и тут рессора... Я на волге один раз ездил - ****отень какая-то Вам-то понравилось? Жёстче или мягче стало?
Да есть Вдарь ориг. номер и будут тебе втулки по БЦГУМА Перше повідомлення: 30 Вересень 2016 Нове повідомлення: 30 Вересень 2016 #18
Доброго дня. Я хочу поставити ресори VAG 2K5 511 151 AH. Що для заміни потрібно? Досить лише самих ресор? Чи потрібно ще й міняти амортизатори?
В ідеалі треба міняти весь комлпект до ресор і пов'язане з цим. Бо вбите буде вбивати нове ще інтенсивніше.
Замовив: 2 ресори VAG 2K5 511 151 AH 2 амортизатора KYB (Kayaba) 343484 4 скоби VAG 2K0 599 173 J 2 буфери VAG 2K0 511 153 D Буфери з амортизаторами вже прийшли, скоби та ресори ще чекаю. Сподіваюся що ресори таки приїдуть, а то на екзісті вже два рази скасували моє замовлення (два рази не було в наявності в різних поставщиків).