1. Для отримання повного доступу до сайту потрібно ввести свій логін і пароль.
    Приховати оголошення

Discussion задні амортизатори

Тема у розділі 'Задня вісь / Задняя ось', створена користувачем Володимир-ІФ, 4 Червень 2014.

1. :swoon::swoon::swoon:

Noble подобається це.
  2. Перепрошую за тупе питання. Якщо обидва задні амортизатори потекли (мабуть уже давно, так як на них шар промасленого засохлого болота) і через 5 км. їзди нагрілись відчутно - то їх 100 % вже хана ? Стук був, але після заміни втулок стабілізатора пропав.

3. Если потекли , то уже все, даже если не стучит.

4. Это я купил.
    И они чисто масляные (без газа) и японские.
    344458 - жестковатые, но я такое люблю. Жопу в поворотах на брусчатке не переставляет на любой скорости.
    Тем, кто ездит 1-2человека, советую взять помягче - 344457.

Lvivgaz подобається це.
  5. Сьогодні поставив KYB 344457. Після SACSH кадік став як волга по мякості. Всім хто хоче легкову машину совітую.

BBWBB подобається це.
  6. Дак и там и тут рессора...
    Я на волге один раз ездил - ****отень какая-то:D
    Вам-то понравилось? Жёстче или мягче стало?

7. Мабуть така ВОЛГА була. На саксах було наче на козлi. На KYB стало мягче.

Lvivgaz подобається це.
  8. Чем мягче, тем хуже держат дорогу на неровностях. А неровностей на наших дорогах хватает.

9. Каддi ж не ферарi. Коли йiдеш наче на пустiй маршрутцi БОГДАН, то не дуже комфортно.

10. Продаются ли отдельно втулки задних амортизаторов?Если да,то киньте ссылочку.

11. Да есть
    Вдарь ориг. номер и будут тебе втулки по БЦГУМА;)
    Перше повідомлення: 30 Вересень 2016

Нове повідомлення: 30 Вересень 2016

Чилик подобається це.
  12. Мне, например, нравится жесткая, сбитая машина, езжу на Саксах- устраивает

13. Доброго дня.
    Я хочу поставити ресори VAG 2K5 511 151 AH.
    Що для заміни потрібно? Досить лише самих ресор? Чи потрібно ще й міняти амортизатори?

14. В ідеалі треба міняти весь комлпект до ресор і пов'язане з цим. Бо вбите буде вбивати нове ще інтенсивніше.

15. Замовив:
    2 ресори VAG 2K5 511 151 AH
    2 амортизатора KYB (Kayaba) 343484
    4 скоби VAG 2K0 599 173 J
    2 буфери VAG 2K0 511 153 D
    Буфери з амортизаторами вже прийшли, скоби та ресори ще чекаю.
    Сподіваюся що ресори таки приїдуть, а то на екзісті вже два рази скасували моє замовлення (два рази не було в наявності в різних поставщиків).

Поділитися цією сторінкою